28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / ADD’den Birlik ve Dayanışma Kahvaltısı…

ADD’den Birlik ve Dayanışma Kahvaltısı…

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Adana Şubesi, Birlik ve Dayanışma kahvaltısı düzenledi.

Üyeler ile Atatükçü düşünceye gönül verenlerin büyük ilgi gösterdiği Birlik ve Dayanışma kahvaltısına, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP Adana milletvekili İbrahim Özdiş, CHP Adana eski milletvekili Hulusi Güvel, CHP il ve ilçe Başkan veya yöneticileri, Oda, sendika, Dernek Başkan veya Yöneticileri ile STK Temsilcileri ve Atatürkçü Düşünceye gönül veren yurttaşlar katıldı.

ADD yönetimi adına konuşan Adana Şube Başkanı Atilla Eker, Birlik ve Dayanışma kahvaltısına katılanlara teşekkür ederken, herkesin 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramını kutladı.

1 Mayıs’ın işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olduğunu anımsatan Eker “ Dünya üzerindeki pek çok ülkede, resmî tatil olarak kabul edilmektedir. Türkiye’de ilk kez 1923’te resmî olarak kutlanmıştır. 2008 Nisan’ında, “Emek ve Dayanışma Günü” olarak kutlanması kabul edilmiştir. Bu bayram emeğe saygının bir ifadesi olarak kutlanmalıdır. Biz tüm emekçilerin bu özel gününü kutluyor ve haksızlıklara karşı emeğin yanında olacağımızı bir kez daha ilan ediyoruz” dedi.

ADD Başkanı Atilla Eker ve Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra Birlik ve Dayanışma gününe katılan konuklarla tek tek ilgilendi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’de Birlik ve Dayanışma kahvaltısına gelen yurttaşlarla bol bol fotoğraf çektirip sohbet etti.

Birlik ve Dayanışma kahvaltısı, Atatürk ve Atatürkçü Düşünce içerikli sohbetlerle devam etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir