24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / ADD Başkanı Eker’den 5 Ocak mesajı…

ADD Başkanı Eker’den 5 Ocak mesajı…

Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yılı nedeniyle mesaj yayınlayan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Adana Şube Başkanı Atilla Eker, “5 Ocak esaretin bittiği gündür” dedi.

Adana’nın kurtuluş savaşında önemli bir yeri olduğunu anlatan Eker, 5 Ocak tarihinin kurtuluş mücadelesinde önemli bir yeri olduğunu ve 5 Ocak’ın esaretten kurtuluşun, aydınlık günlere doğru gidişin tarihi olduğunu söyledi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Adana Şube Başkanı Atilla Eker, Atatürk’e kurtuluş ilhamını veren ilin Adana olduğunu vurgulayarak şunları söyledi;

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ve kurtuluşuna ilham kaynağı olmuş şehrimiz için 5 Ocak esaretten kurtuluştur. 5 Ocak aydınlık günlere doğru gidiştir. Bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü kurduğu cumhuriyet ile bize yeniden kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları uğruna canını veren aziz şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyor, tüm Adanalıların kurtuluş gününü kutluyorum.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir