29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / ADD Atatürk Büstüne saldırıyı lanetledi…

ADD Atatürk Büstüne saldırıyı lanetledi…

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Adana Şube Başkanı Atilla Eker, Çukurova Belediyesi hizmet binası bahçesinde bulunan Atatürk heykeline yapılan saldırıyı sert dille kınadı.

“ATATÜRK TÜRK MİLLETİNİN ORTAK DEĞERİDİR”

Gazi Mustafa Kemal Atatük’ün Milletimizin ortak değeri olduğunun altını çizen ADD Adana Şube Başkanı Atilla Eker “Bu tür saldırılar son zamanlarda malesef arttı. Ancak şu bilinmelidir ki; ne yaparlarsa yapsınlar Milletimizin içindeki Atatürk sevgisini yok edemezler. Bu alçakça saldırılar ancak ve ancak önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan bağlılığımızı daha da güçlendirecektir” dedi.

“AYDINLIK TÜRKİYE’NİN KURUCUSU GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü YÜREĞİMİZDEN ATAMAZLAR”

Atatürk’ün, Türkiye’nin kurtarıcısı ve çağdaş bir medeniyet olmayı hedefleyen laik, demokratik Cumhuriyetin kurucusu olduğunu bir kez daha hatırlatan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Adana Şube Başkanı Atilla Eker, “Yüreğimizdeki Atatürk sevgisini ve Cumhuriyet’e bağlılığımızı kimsenin yıkmaya gücü yetmez. Kuvayı Milliye ruhuna sahip olan bizler Atatürk’e ve onun fikirlerine daha sıkı sarılacağız. Bizi kimse bu yoldan döndüremez” diye konuştu.

“SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİREN, VARSA AZMETTİRENLERE EN AĞIR CEZA VERİLMELİDİR”

ADD Adana Şube Başkanı Atilla Eker, son olarak saldırının biran önce aydınlığa kavuşturulmasını, saldırganın ve varsa arkasındaki güçlerin de en kısa sürede cezalandırılmasını istedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir