20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’ya Yine Şehit Ateşi…

Adana’ya Yine Şehit Ateşi…

Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlerin tuzakladığı bombanın patlaması sonucu şehit düşen 23 yaşındaki Uzman Çavuş Ferhat Aktaş’ın Adana’nın Kozan ilçesindeki babaevine ateş düştü.

Şehidin Türkeli Mahallesi İlkem Sokak’ta oturan annesi 65 yaşındaki Elif Aktaş’a oğlunun şehit olduğu haberi, kardeşi Arif ve Ahmet Çoban tarafından verildi. Kardeşine “Vatan sağolsun” diyen anne Elif Aktaş, ardından fenalık geçirdi. Daha önce eşini kaybeden Elif Aktaş’a çağrılan sağlık ekibi müdahale etti. Bu sırada Kozan Garnizon Komutanı Binbaşı Timur Konuk’ta Elif Aktaş’ı ziyaret ederek, elini öptüğü anneye başsağlığı diledi.

6 ay önce uzman çavuş olarak göreve başlayan ve bekar olan Ferhat Aktaş’ın ağabeylerinden Orhan Aktaş’ın Samsun’da, Faruk Aktaş’ın ise Gaziantepte uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi. Şehit Uzman Çavuş Ferhat Aktaş’ın Adıyaman’dan geçici görevle Nusaybin’e gittiği öğrenildi. Şehidin dün annesini aradığı ve Anneler Günü’nü kutlayıp helallik aldığı öğrenildi. Şehidin cenazesinin yarın yapılacak törenin ardından Feke’nin Akoluk Mahallesi’nde toprağa verilmesi bekleniyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir