19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’ya Yeni Huzurevi…

Adana’ya Yeni Huzurevi…

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı tamamlanan Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak Huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu.

Vali Demirtaş, geçici teslimi yapılan Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatında incelemelerde bulunup, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeynel Abidin Koç’tan bilgi aldı.

Mevcut huzurevinin yanındaki alanda 150 kişi kapasiteli olarak inşa edilen huzurevinin Adana’ya kazandırılmasından dolayı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileri ile emeği geçenlere teşekkür etti.

İncelemeleri sırasında, huzurevine adı verilen Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak ve tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Vali Demirtaş, Adana Valiliği olarak, sosyal konularda tespit edilen eksiklikleri tamamlamak için gerekli çabayı göstermeye devam edeceklerini söyledi.

Tek tek ellerini sıktığı yaşlıların hal ve hatırlarının yanı sıra bir taleplerinin olup olmadığını soran Vali Demirtaş, yaşlıların, engellilerin ve yardıma muhtaç olan tüm vatandaşların daima yanlarında olacaklarını vurguladı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir