28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Adanaspor Nihayet…2-1

Adanaspor Nihayet…2-1

Adanaspor deplasmanda Manisaspor ile karşılaştı. Adanaspor, 45+2 ve 90+2 ‘de bulduğu iki golle Manisaspor’u 2-1 yenmeyi başararak, play off umudunu yeşertti.
Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında Adanaspor Manisa 19 Mayıs stadında Manisaspor ile karşılaştı. Abdülkadir Bitigen’in yönettiği karşılaşmada ilk yarıda etkin olan Adanaspor, maçın 45+2. dakikasında Ceza alanı içinde topla buluşan Ronei’nin düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Megaye’nin gole çevirmesiyle 1-0 öne geçti.

İkinci yarıya da iyi başladı. Ancak 59. Dakikada Alper Önal’ın defansın arkasına attığı pasta Billal Sebaihi sol ayağıyla yerden düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. Durum 1-1 oldu Adanaspor maçın 90+2. dakikasında Bahattin’ın ortasında Tevfik düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi. Durum 1-2 oldu. Maçta başka gol olmayınca Adanaspor zorlu ve stresli maçtan 3 puan çıkarmayı başardı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

“ÇÖZÜM KISIRLAŞTIRMA”

HAYKONFED Başkanı Nesrin Çıtırık, belediyelerin yeterince kısırlaştırma yapmadıklarından yakındı ve tek çözümün “Kısırlaştırma” olduğunu söyledi. …

YALÇİN ÖNDÜÇ’TEN 7. KİŞİSEL SERGİ…

Adanalı ressam Yalçın Öndüç ,  “Uçur Kuşlarını” adını verdiği 7. Sergisini   yarın sanatseverlerin  gösterimine …

Adana soya üretiminde Türkiye birincisi oldu…

Adana, 2023 yılında soya üretiminde Türkiye birincisi oldu. Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2023 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir