18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da Uyuşturucu Operasyonu…
ADANA'DA "TORBACI" OLARAK ADLANDIRILAN SOKAK SATICILARINA YÖNELİK DÜZENLENEN OPERASYONDA 32 KİLO 200 GRAM SATIŞA HAZIR VAZİYETTE KUBAR ESRAR MADDESİ, 100 GRAM KOKAİN MADDESİ, 96 BİN 420 ADET UYUŞTURUCU HAP, 2 ADET RUHSATSIZ TABANCA İLE UYUŞTURUCU MADDE SATIŞINDAN ELDE EDİLDİĞİ DEĞERLENDİRİLEN 2 BİN 320 LİRA TUTARINDA PARA ELE GEÇİRİLDİ. (İHA/ADANA-İHA)

Adana’da Uyuşturucu Operasyonu…

Adana’da “torbacı” olarak adlandırılan sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 29 kişiden 17’si tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ile Narkotim ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan ve “Torbacı” olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Seyhan ve Yüreğir ilçelerine bağlı Ova, Hürriyet, Yenibey, Seyhan, Onur, Barbaros, Dadaloğlu ve Fatih mahallelerinde daha önceden uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon yaptı.
Operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 29 suç şüphelisi gözaltına alındı. Yapılan aramalar neticesinde, 32 kilo 200 gram satışa hazır vaziyette kubar esrar maddesi, 100 gram kokain maddesi, 96 bin 420 adet uyuşturucu hap, 2 adet ruhsatsız tabanca ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 2 bin 320 lira tutarında para ele geçirildi.
Emniyette sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edilen 22 şüpheliden 17’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir