25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Çevre / Adana’da Tarım Şenliği…

Adana’da Tarım Şenliği…

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 1. Tarım Şenliği Vali Mustafa Büyük ve Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ın katılımıyla gerçekleştirildi
İl Müdürlüğü kampüs alanında düzenlenen törene Vali Mustafa Büyük, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Söğüt, çeşitli kamu kuruluşlarının yöneticileri, çiftçi örgütleri, üretici birlikleri, sivil toplum kuruluşları, tarım sektörü çalışanları, aileler ve çocukları katıldı.

Şenliğin açılış konuşmasını yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Söğüt, tüm katılımcılara şenliğe katkıda bulundukları için teşekkür ederek, iyi eğlenceler diledi.

Vali Mustafa Büyük ise, şenlikte yaptığı konuşmada böyle güzel bir etkinlikte birlikte bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Tarım Bakanlığımızın ilimizde geniş bir teşkilatlanması var. İl Müdürlüğü olarak da kurumsal aidiyet duygusunu, motivasyonu, birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla tarım çalışanlarını aileleri ve çocukları ile beraber birbirini tanıma noktasında bir araya getirdiği bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tarım çalışanlarının ülkemiz için, ilimiz için, çevremiz için daha büyük bir gayretle çalışacaklarına ve üreteceklerine inanıyorum” dedi.

Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar da yaptığı konuşmada “Tarım, bu şehrin bir numaralı sektörüdür” diyerek, ilimizin Cumhuriyetin kuruluşundan beri tarımda öncü bir noktada olduğunu ve daha da ileriye gideceğini belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından “Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Çocuklar için palyaço, oyun alanları ve minyatür hayvanat bahçesinin de bulunduğu tarım şenliğinde çeşitli yarışmalar düzenlenerek, yemek ikramında bulunuldu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

ADSİAD, 14 Yeni Üye Daha Kazandı…

Kurulduğu 1991 yılından bu yana Adana, bölge ve ülke ekonomisine katma değer üreten Adana Sanayici …

“ÇÖZÜM KISIRLAŞTIRMA”

HAYKONFED Başkanı Nesrin Çıtırık, belediyelerin yeterince kısırlaştırma yapmadıklarından yakındı ve tek çözümün “Kısırlaştırma” olduğunu söyledi. …

Adana soya üretiminde Türkiye birincisi oldu…

Adana, 2023 yılında soya üretiminde Türkiye birincisi oldu. Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2023 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir