25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da Tango…

Adana’da Tango…

Tangonun Kralları’ndan muhteşem konser

‘Tangonun Kralları’ olarak bilinen Arjantin’in ünlü tango orkestrası Los Reyes Del Tango, Adana’da ünlü tangocuların da katıldığı konser ile izleyenlere muhteşem bir gece yaşattı.

Yaş ortalamaları 75 olan Arjantin’in ünlü tango orkestrası Los Reyes Del Tango, bu yıl Türkiye’de vereceği 2 konserden birini Casa de La Danza Dans Evi ve Seyhan Belediyesi işbirliğiyle Adana’da gerçekleştirdi. Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde yüzlerce tango tutkununun izlediği konsere, Türkiye’nin en ünlü 3 tango çifti olarak gösterilen Murat Gürmen – Nilüfer Taşkan, Emre Eroğlu – Katerine Zan ve Ceren Öztunç – Serdar Ömer’in dansları renk kattı. Yaklaşık 2 saat süren konserin sonunda grubun ve dansçıların performansı, salonu dolduran izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Los Reyes Del Tango üyelerine ve dansçılara çiçek verip kutladı. Organizasyonu gerçekleştiren Burcu Doruk, son yıllarda gerçekleştirdikleri organizasyonlarla Adana’nın adını dünya tango dünyasına yazdırmanın gururunu yaşadıklarını söşyledi.

Türkiye turnesinin ilk durağı olan Adana’da tango tutkunlarına muhteşem bir gece yaşatan grubun bir sonraki durağı olan İstanbul konseri ise 5 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir