29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da sokak hayvanları özel veteriner kliniklerince de kısırlaştırılacak…

Adana’da sokak hayvanları özel veteriner kliniklerince de kısırlaştırılacak…

223 başvuru arasında ödül alan 11 projeden biri olan Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ait Patibook Projesi’nin hayata geçirilmesi için protokol, Adana Büyükşehir Belediyesi Bürokratları ile Adana Veteriner Hekimler Oda Başkanı Nihat Köse arasında imzalandı.

Adana Büyükşehir Belediyesi ile Adana Veteriner Hekimler Odası arasında gerçekleştirilen protokol, Hekimler Odası Binası’nda imzalandı.

Protokol kapsamında Adana’daki sokak canlılarının sorunlarının çözümüne yönelik Patibook projesinin saha çalışması ve uygulanması aşamasında kentteki serbest klinikler aracılığıyla kısırlaştırılma yapılacak. İlk etapta 30 klinikte kısırlaştırma yapılacak.

Merkez ilçelerde serbest veteriner kliniklerde kısırlaştırmayla birlikte küpeleme ve çipleme işlemleri de gerçekleştirilecek.

Proje uygulamasının başarılı olması halinde, uygulamada en başarılı olan ilk 3 belediye Türkiye Belediyeler Birliği’nden hibe almaya hak kazanacak.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir