18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da seyisler greve gitti!

Adana’da seyisler greve gitti!

Adana Yeşiloba Hipodromu’nda bugün yapılacak yarışlar öncesi seyisler greve gitti. Yarış severlerin büyük bir heyecanla beklediği mücadele öncesi seyisler çalışmama kararı aldı. Maaşlar ve kendilerine sunulan olanaklardan şikayetçi olan seyisler yarışları tehir ettirerek ses getirmek istiyor.

1 SAATLİK ERTELEME GELDİ
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yüksek Komiserler Kurulu’nun aldığı kararla Adana yarışlarının ilk etapta 1 saat ertelendiği duyuruldu. Daha sonra koşunun saat 16.00’da yapılacağı açıklandı.

Atların piste girmesine izin vermeyen seyisler an itibariyle yarışları protesto ediyorlar. Adana Yeşiloba Hipodromu’nda 10 koşulu bir at yarışı programı olup 1. Altılı Ganyan 1. Koşu ile saat 13.30 ve 2. Altılı Ganyan 5. Koşu ile saat 15.30’da başlayacaktı.

Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği’nin (TYAYSD) geçtiğimiz günlerde açıkladığı 2022 yılı seyis maaşları sonrası çok büyük bir kriz çıkmıştı. TYAYSD Tek ata bakan seyis maaşının aylık 4.253,40 TL olacağını duyurmuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir