24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da müzik ve yemek festivali…

Adana’da müzik ve yemek festivali…

Go Adana Kent Rehberi Dergisi, 1-9 Ekim tarihleri arasında yemek ve müzik festivali düzenleyecek. Festivalde, katılımcılara yemek ve müzik ziyafeti sunulacak.

GoAdana Kent Rehberi Dergisi’nce gerçekleştirilecek ‘Food&Music Fest’ adıyla yapılacak etkinlik, Park Aqua’da kamuoyuna tanıtıldı. Yoğun ilgi gören tanıtım etkinliğinde konuşan GoAdana Kent Rehberi Dergisi Sahibi Utku Tansuğ, “Tam 2 yıldır Adana’yı, hem kent hem de ülke dışında anlatabilmek, tanıtabilmek ve öne çıkan değerlerimizi paylaşabilmek için yoğun çaba gösteriyoruz. Gayretimiz, Adana’nın kentli yüzüne göstermektir” dedi.

‘Food&Music Fest’ etkinliğini de bu amaçla düzenlediklerini aktaran Tansuğ, “Festivalimizde sınırsız yemek ve müzik ziyafeti var. 1-8 Ekim arasında ünlü şeflerden yemek söyleşilerine, atölye ve mutfak çalışmalarına, müzik dinletilerine imza atacağız. Festivalin son günü olan 9 Ekim’de de Park Aqua’da 10 saat sürecek büyük bir yemek ve müzik etkinliğine imza atacağız. Festival için önemli şef ve işletmeler tarafından yapılan lezzetler, ünlü sanatçıların konserleriyle katılımcılara sunulacak” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir