25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da Lösemiyle Yolculuk Etkinliği…

Adana’da Lösemiyle Yolculuk Etkinliği…

LÖSEV tarafından “Lösemiyle yolculuk projesi” kapsamında lösemi hastaları ve ailelerinin katıldığı panel düzenlendi. Panelde yeni tanı almış aileler lösemi hakkında bilgilendirildi.
LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık Ve Eğitim Vakfı tarafından “Lösemiyle yolculuk projesi” kapsamında lösemi hastaları ve ailelerinin katıldığı panel düzenlendi. LÖSEV Adana Sosyal Hizmetler Sorumlusu Gül Şahin, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’ndaki panelde yaptığı konuşmada, projeyle lösemi ve kanser tanısı alan çocukların ailelerine, LÖSEV’in yardım süreçleri ile ilgili bilgiler aktardı. Panelde LÖSEV’e kayıtlı, hastalık sürecini atlatmış aileler süreç ile ilgili bilgiler verdi.
Panel konuşmacılarından Tabipler Odası Başkanı Uzman Dr. Selahattin Menteş, lösemi ve kanser sürecinde aileleri neler beklediği konusunda bilgiler verdi. Diyetisyen Hande Kurtbeyoğlu, kanser sürecinde beslenmenin öneminden bahsederek sürdürülebilir sağlıklı beslenmeye dikkat çekti. Psikolog Azize Yılmaz Gümüş ise Kanser süreci ve sonrasında psikososyal süreçten bahsederek bilgilendirmelerde bulundu.

Panel, fotoğraf çekiminin ardından, LÖSEV tarafından ailelere mutlu et paketlerinin verilmesi ile sona erdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir