26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Çevre / ADANA’DA EKMEK POŞETE GİRİYOR…

ADANA’DA EKMEK POŞETE GİRİYOR…

, Adanalıların talep ve memnuniyetlerini dinleyip, İbo Osman Caddesi’nde bazı fırınları denetleyen Başkan Sözlü, yol boyunca faaliyet gösteren esnafı da ziyaret etti.

Sözlü, Sümer Mahallesi Muhtarı Ülkü Okay, Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Günay Şahin ve Fatih Mahallesi Muhtarı Adem Çetin’i ziyaret ederek bilgi aldı.

Belediye ekmek büfelerini de denetleyen Başkan Sözlü, esnafla ve vatandaşla sohbet etti.

Vatandaşın belediye ekmek büfelerinde satılan ekmekle ilgili poşet isteğini geri çevirmeyen Başkan Sözlü, pazartesi gününden (29 Aralık 2014) itibaren Adana Büyükşehir Belediyesi fabrikalarında üretilen ekmeğin büfelerde poşet içinde satılacağını açıkladı.

Adana Büyükşehir Belediyesi ekmeğinin zaten hijyenik koşullarda ve uzmanların gözetiminde üretildiğini, vatandaşa ulaştırılırken de hijyen koşullarının korunması için büyük çaba sarf edildiğini belirten Başkan Hüseyin Sözlü, “Hemşehrilerimiz belediye ekmeğinin poşet içinde satılması arzusunda bulundu. Bizim görevimiz vatandaşın arzu ve isteklerini göz önüne alarak hizmetin kalitesini artırmaktır. 250 gramlık belediye ekmeğinin 40 kuruşa satıldığı Adana, bu konuda Türkiye’nin en ucuz illerinden biri. Gerekli talimatları verdim ve pazartesi gününden itibaren belediye ekmeği poşet içinde satılacak. Seçimden önce hemşehrilerimize, onların refahı ve mutluluğu için çalışacağımıza dair söz verdik. Onlara verdiğimiz sözleri teker teker yerine getiriyoruz. Hemşehrilerimizin huzuru ve daha kaliteli hizmet alması için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağımızı bir kez daha ifade etmek isterim” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Sağlık çalışanları vergi kesintileri konusunda taleplerini aktardı…

 Türk Tabipleri Birliği Aile Hekimliği Kolu, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası üyeleri Aile hekimliği çalışanlarının vergide …

ADSİAD, 14 Yeni Üye Daha Kazandı…

Kurulduğu 1991 yılından bu yana Adana, bölge ve ülke ekonomisine katma değer üreten Adana Sanayici …

“ÇÖZÜM KISIRLAŞTIRMA”

HAYKONFED Başkanı Nesrin Çıtırık, belediyelerin yeterince kısırlaştırma yapmadıklarından yakındı ve tek çözümün “Kısırlaştırma” olduğunu söyledi. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir