20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da cinayet…

Adana’da cinayet…

Temizlik şirketi sahibi Ömer Cevizci dün akşam evine gitmek için merkez Çukurova İlçesi Huzurevleri Mahallesi’ndeki bürosundan çıktıktan sonra kar maskeli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Pompalı tüfeklerle ateş açan saldırganlara, yakındaki bir markette alışveriş yapan ve izinli olan polis, silah seslerini duyunca müdahale etti. Polis memuru, kar maskeli saldırganlar Ali Konuk ile ‘Sarı Umut’ lakaplı Ümit Karakayış’ı etkisiz hale getirerek yakaladı. Ambulansla hastaneye kaldırılmak istenen Cevizci ise yolda öldü.

Ömer Cevizci’nin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Adana’daki askeri tesislerin temizlik işini de yaptığı belirtilen Ömer Cevizci’nin yakınları, cinayeti Cevizci’nin üst katında oturan emlak şirketi sahibi T.L.’nin azmettirdiğini iddia etti. Cinayetten 4 gün önce T.L.’nin eşi ile kavga ettiğini ileri süren yakınları, şu iddialarda buludu:
“T.L. eşini dövüyormuş, Ömer ile 3 aylık hamile olan eşi Hazal da komşu ve tanıdık olduğu için eve gidip çifti ayırmak istemiş. T.L., araya giren Hazal ve Ömer’i de tartaklayıp, ‘bunu senin yanına koymayacağım’ diyerek tehdit etmiş. Ömer, bunu bize anlatmıştı. Ömer’in bu güne kadar başka kimse ile tartışması, kavgası ya da husumeti olmamıştı. Bu saldırıyı kesinlikle T.L. azmettirdi.”
Cevizci’nin cenazesi yapılan otopsinin ardından götürüldüğü Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verilirken yakınlarının iddiası üzerine polis, emlak şirketi sahibi T.L.’yi azmettirici olarak aramaya başladı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir