18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da bulundu…

Adana’da bulundu…

Muğla’da kayıp olarak aranırken cesedi bulunan 18 yaşındaki Cansu Kaya’nın üzüntüsü yaşanırken, yine Muğla’da bu kez Sıtkı Koçman Üniversitesi Edebiyat Fakültesi 1’inci sınıf öğrencisi Feride Berşe’nin kaçırıldığı iddiası endişelere yol açtı. Berşe’nin geçen perşembe günü ailesine ve arkadaşlarına “A.A. beni kaçırdı. Yanında silah var. Konya yoluna doğru gidiyoruz. Yardım edin” mesajı üzerine, konu emniyete bildirildi. Berşe’nin İzmir’den komşusu olan inşaat işçisi A.A.’nın yakalanması ve genç kızın kurtarılması için çalışma başlatıldı.

Sosyal medya seferber oldu.

Berşe’nin bulunması için konudan haberdar olan vatandaşlar twitter’de #FerideNerede adlı hashtag oluşturuldu. Hashtag sosyal medyanın ilk sıralarında yer aldı. Çeşitli sivil toplum kuruluşları, farklı meslek gruplarından insanlar paylaşımlarıyla Berşe’nin de sonunun Cansu Kaya gibi olmaması için biran önce bulunması çağrısı yaptı. CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka da Muğla Emniyetinden bilgi alarak konuyu takip etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir