26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da binicilik heyecanı…

Adana’da binicilik heyecanı…

Adana Atlıspor Kulübü’nde 2 gün süren 1. Ayak Binicilik Yarışmalarında Adana Atlıspor Kulübü ile birlikte Süvari, Meryem Ana, Gazi, Antalya ve Mersin Atlıspor Kulüplerinden 40 sporcu 50 atla maneje çıktı. Yarışmalarda dereceye giren sporcuların kupalarını Türkiye Binicilik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Reha Yereşen, Adana Atspor Kulübü Başkanı Ali Cerit ve diğer ilgililer verdi. Binicilik Federasyonu’nun Adanalı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Reha Yereşen, 2 gün süren yarışmalara Adana Atlıspor Kulübü’nün en iyi şekilde ev sahipliği yaptığını belirterek “Adana Atlıspor Kulübü yarışma konusunda çok deneyimli bir kulüp. Önümüzdeki günlerde de bu güzel tesiste bir çok önemli yarışmalar yapılacaktır” dedi. Anadolu Ligi Binicilik yarışmalarını Adana’dan başlatan ve finalini de Adana’ya veren Türkiye Binicilik Federasyonu’na teşekkür eden Adana Atlıspor Kulübü Başkanı Ali Cerit şöyle konuştu “Bu proğram bizim için gurur vericidir. Anadolu Ligi’nin 1. Ayağı’nda bizleri yalnız bırakmayan TBF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Reha Yereşen’e teşekkür ediyoruz.”
CERİT “CUMHURİYET KUPASI’NA TALİBİZ”
Binicilik takviminin önemli yarışmalarından Cumhuriyet Kupası’na bu yıl da talip olduklarını ifade eden Başkan Cerit “TBF Başkanımız Sayın Engin Tuncer’den Cumhuriyet Kupası Binicilik Yarışmaları’nın Adana’da yapılması için destek istiyoruz. Geçen yıl en iyi şekilde organizeettik. Bu konudaki teklifimizi TBF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Reha Yereşen’e de ilettik. Bu organizasyon bize verilerse onur duyarız” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir