28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da Asayiş Uygulamaları…

Adana’da Asayiş Uygulamaları…

Narkotik ve asayiş ekiplerinin gerçekleştirdiği yol uygulama ve operasyonlarda, 2 kilo 740 gram esrar ile 6 aranan kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde 500 polisin katılımıyla yol uygulaması ve belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

Özel harekat polislerinin destek verdiği uygulamada, belirlenen bazı evler, işyerleri, internet kafeler ve kahvehaneler ekiplerce detaylı şekilde arandı.

Polis ekipleri, bazı caddelerde yaptığı yol uygulamalarında da şüpheli buldukları araçlarda arama yaptı. Bazı araçlar eğitimli köpeklerce kontrol edildi.

Adana İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da uygulamayı polis helikopterinden takip etti.

Uygulamalarda ve aramalarda, 2 kilo 740 gram esrar, 12 uyuşturucu hap, 2’şer ruhsatsız tabanca ve tüfek ile bunlara ait 56 fişek ele geçirildi.

Ekipler, 6 aranması olan şahıs yakalarken, ehliyetsiz araç kullanma, muayenesiz araç kullanma ve sigortasız araç kullanmadan 4 araca 4 bin 614 lira para cezası uygulandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir