28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da 30 Ağustos coşkusu…

Adana’da 30 Ağustos coşkusu…

Atatürk Parkı’nda saat 08.00’de yapılan çelenk töreni, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 6.Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün anıta çelenk koymasını takiben askeri bando eşliğinde saygı duruşu yapılarak, İstiklal Marşımız okunurken, bayrağımız göndere çekildi.
Vali Demirtaş, Tümgeneral Atınç, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş ve Başkan Sözlü, çelenk törenine katılan protokol ve kurum temsilcilerinin de bayramlarını kutladılar.
Çelenk törenine, esnaf ve sanatkarları temsilen Birlik Başkanı Nihat Sözütek ile Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü ve Adana Geri Dönüşümcüler Esnaf Odası Başkanı Kemal Deniz, Adana Sütçüler ve Yoğurtçular Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp, ile yönetim kurulu üyeleri de törenlere katılarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamanın sevincini paylaştılar.

Zafer Bayramı’nda, Adana’da hizmet veren tüm toplu taşımacı esnafı ile esnaf ve sanatkarlar da araçları ve işyerlerine Türk Bayrağı asarak kutlamalara destek oldular.

Atatürk Anıtı önündeki törenin ardından Valilik makamında 08.30’da tebrik töreni düzenlendi. Vali Mustafa Demirtaş, 6.Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü tarafından törene katılanların tebrikleri kabul edildi.
Törenler, ülkedeki asayiş olayları nedeniyle, şenlik ve resepsiyonlar ile Uğur Mumcu Meydanı’ndaki geçit töreni de iptal edildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

ÇGC Kupalı At Koşusu Bugün Koşulacak…

1400 kumda 58 kilo 3 yaşlı İngiliz atlarının katılacağı koşuda birincilik ödülü 440 Bin Tl. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir