25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / ADANA VALİSİ BÜYÜK’TEN KIZILAY’A ZİYARET…

ADANA VALİSİ BÜYÜK’TEN KIZILAY’A ZİYARET…

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanlığı’nı ziyarete eden Adana Valisi Mustafa Büyük kan bağış ünitelerini gezerek bağışta bulunan vatandaşları tebrik etti.
Kızılay’ın ülkemizde ve uluslararası kriz bölgelerinde yaptığı çalışmaları takdirle takip ettiğini dile getiren Vali Büyük,” Kızılay genel çalışmalarını sürdürürken sürekli ihtiyaç olan kan bağışı konusundaki çalışmalarını anlamlı buluyorum. Kan bağış kampanyaları toplumsal farkındalığın oluşturulmasında önemli katkılar sağlayacaktır. Adanamızı kan bağışı gibi önemli ve hayati bir konuda Türkiye birinciliği ile önde götüren bu ekibi kutluyorum. Bu hayırlı çalışmalarda her zaman desteğimiz yanlarında olacaktır” şeklinde konuştu.
Valiliğin himayesinde, Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile yaptığı kan bağış kampanyasına değinen Adana Şubesi Kızılay Başkanı Ramazan Saygılı ise, ”Sayın valimiz, yol göstericiliğini ve himayelerini esirgemeden kan bağış alanını ziyaret ederek, bağış yapanları kutlayarak bizlere güç verdi. Bizlerin ekip olarak ana hedefimiz iyiliği büyütmek ve yaymak, yüreklerde Kandil yakmaktır” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir