19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana Rotary Kulübü Uluslararası Fotoğraf yarışması…

Adana Rotary Kulübü Uluslararası Fotoğraf yarışması…

Adana Rotary Kulübü’nün 15 yıl önce başlattığı uluslararası fotoğraf yarışması 24 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan jüri toplantısı ile sonuçlanacak….

Rusya’dan Elena Martinyuk, Kıbrıs’tan Gazi Yüksel, Türkiye’den Reha Biler, Erdal Kınacı, Erol Özer, Murat Ali Hersekli ve Sezgin Güvel’in üyeliğini yaptığı uluslararası Jüri toplantısını, Altınoran Galeri’de halka açık bir şekilde yapacak.

Dünyanın 30 civarındaki ülkesinden 1000 katılımcının 4000 civarında eserle katıldığı yarışma, Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu (FIAP), Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF), Altınoran Düşünce ve Sanat Platformu ve Mersin Fotoğraf Derneği tarafından desteklenmektedir.

Adana Rotary Kulübü Başkanı Lutfi Soyupak; “Hiç ara vermeden 15 yıl üst üste dünya çapında gerçekleştirdikleri yarışmanın, Adana’nın ismini sanat camiasında duyuran önemli bir etkinlik olduğunu, kulübüne bu başarısı nedeniyle Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu(FIAP)’nun altın madalyası verildiğini” açıkladı.

Juri toplantılarını çeşitli etkinliklerle zenginleştirerek bir festivale dönüştürmeye çalıştıklarından bahseden Soyupak; dört yıldır bu etkinlikleri Çukurova Sanat Günleri içerisinde yaptıklarını da ifade etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir