16 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / ADANA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN ASAYİŞ OPERASYONU…

ADANA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN ASAYİŞ OPERASYONU…

Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in uyuşturucu tacirlerine karşı açtığı savaş devam ediyor. Daha önce art arda “torbacı” diye tabir edilen uyuşturucu tacirlerine şafak vakti bin 500 polis ile şok baskınlar yaptıran Zeybek bu kez de eğlence mekanlarında uyuşturucu baskını yaptı.

Zeybek’in bizzat yönettiği uyuşturucu baskınına bin polis ve Pako ile Koko isimli uyuşturucu köpekleri katıldı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla, Narkotik’ten sorumlu Ahmet Kenan Çayır’ın koordine ettiği uygulamaya İnönü Parkı’ndan start verildi. Çayır, parkta topladığı polislere eğlence mekanlarında ne yapmaları gerektiğini anlattı. Daha sonra polisler İnönü Caddesi’ndeki eğlence mekanlarına girerek arama yapmaya başladı.

BARLARDA İLK KEZ NARKOTİK KÖPEKLİ ARAMA…
Mekanlara özellikle barlara, ve pavyonlara, “Pako” ve “Koko” isimli narkotik köpekleri de girdi. Köpekler barda polis kimlik sorgusu yaparken onlar da uyuşturucu aradı.

Barda bulunan bazı kişiler köpeklerden korkarken, bazı vatandaşlar da köpekleri sevmek istedi. Polis gece saat 02.00’ye kadar 68 eğlence mekanında Adana genelinde uygulama yaptı. Yapılan uygulamada bin 192 kişinin kimlik sorgusu yapıldı. Sorgu sırasında aranan 4 kişi yakalandı. Çalışma izni olmayan 8 iş yerine ceza kesildi. Ayrıca aramada 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Adana’da uyuşturucuyu bitirmekte kararlı olan Zeybek’in operasyonlara ve uygulamalara devam edeceği, okulların açılmasıyla okul önlerinde uyuşturucu satmak isteyen tacirlere de fırsat vermeyeceği öğrenildi. Bu nedenle okul önlerinde pazartesi gününden itibaren çok sıkı önlemler alındığı, zehir tacirlerine göz açtırılmayacağı belirtildi

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir