16 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / “Adana Demirspor’u desteklemeyi sürdüreceğiz”…

“Adana Demirspor’u desteklemeyi sürdüreceğiz”…

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak,kentin önemli kuruluşlarından Adana Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Başkan Murat Sancak’ın yanı sıra, Adana Demirspor Kulübü 2.Başkanı İmam Gazali Hıradağı,İdari İşler Sorumlusu Tekin Taylancı,Basın Sözcüsü Savaş Çokduygulu,Sportif Direktör Tanju Çolak ve Büro-San Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dilme Adana Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Meclis Başkanı İsrafil Uçurum ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette,Başkan Kıvanç Adana Demirspor’un kentin en önemli değerleri arasında olduğunu söyledi. Tarih, kültür,sanayi ve ekonomi şehri Adana’nın aynı zamanda önemli bir futbol şehri olduğuna dikkat çeken Kıvanç, Adana Demirspor’un yanında olduklarını vurguladı. Adana iş dünyası olarak Adana Demirspor’a destek vermeyi sürdüreceklerini kaydeden Kıvanç, “Mavi-lacivertli takımımızın her zaman yanında yer aldık. Kulübümüzün başarısı için her zaman ve her yerde omuz omuza olmaya devam edeceğiz” dedi.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, kulüp hakkında genel bilgilendirme, kurumsallaşma çalışmaları ve Adana Demirspor’un geleceğiyle ilgili ASO Başkanı Zeki Kıvanç’a detaylı bilgi verdi.

Adana Demirspor’un yeni sezona çok iyi başladığınıve kentinmavi-lacivertli takımaartık daha çok sahip çıkması gerektiğinisöyleyenSancak, “Her zaman Adana Demirspor’un yanında olan Sanayi Odası Başkanımız Sayın Zeki Kıvanç’a bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir