25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana Demirspor’da keyifler yerinde…

Adana Demirspor’da keyifler yerinde…

Cumartesi günü Sivasspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor’da keyifler yerinde. Teknik Direktör Montella yönetiminde eğlenceli antrenman yapan Mavi-Lacivertlilerde oyuncuların mutluluğu ve isteği görülmeye değerdi. Teknik patron Montella, taktik çalışmaları dışında oyuncularına eğlenceli antrenman yaptırarak da ayrıca Sivaspor maçına motive ediyor.

Daha önce sakatlığı bulunan Onyekuru da idmanlara katıldı.  Bilindiği üzere son maçta Mavi-Lacivertliler Giresun ile beraber kalmıştı. Beşiktaş ve Trabzonspor’un aşağısına gerileyen Adana Demirspor, tekrardan yeni bir ivme yakalamak istiyor. Bunun içinde Teknik direktör Montella, oyuncularına Sivasspor ile ilgili raporları ezberletiyor.

SİVAS İÇERİDE KÖTÜ
Adana Demirspor’un yarın ki rakibi Sivasspor iç sahada istediği tempoyu yakalayamadı ve sadece 1 galibiyet alabildi. Bugüne kadar iç sahada 9 maça çıkan Kırmızı-Beyazlılar 1 galibiyet 5 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Rakip filelere 10 gol atarken kalesinde ise 11 gol gördü. Teknik Direktör Rıza Çalımbay da sürekli olarak taraftarı maça davet ediyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir