24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana Demirspor’da fatura iki kişiye kesildi…

Adana Demirspor’da fatura iki kişiye kesildi…

Adana Demirspor’da kötü gidişin faturası Orhan Taşdelen ve Hakan Bilgiç’e kesildi. İki futbolcunun sözleşmesi tek taraflı olarak fesih edildi.
Adana Demirspor’da yine kötü sonuçlar futbolcuları seçip getirene değil, fotbolcuya kesildi. Geçen yıl devre arasında, sezon başı alınan 12 futbolcu gönderilmiş ve ara transferde takviye yapılmıştı. Anderson gibi, Batuhan gibi futbolcuları getiren ve Başkan Murat Sancak’ın “Devre arasına kadar sabredeceğiz” söylemiyle çok sayıda futbolcunun devre arasında gönderieleceği gerçeği göz önüne alındığında bu fotbolcuların getirilmesine ses çıkarmayan veya getiren neden gitmiyor sorusu soruluyor. İkinci yarıda gelecek futbolcular da kötü seçim veya uyumsuzluk nedeniyle yine sezon sonu gider mi? endişesi taraftarın içini kemirirken, getirilen fotbolcuların camiaya uyumlu olup olmadığı değil, bu fotbolcuları getirenin veya getirilmesine ses çıkarmayanların bu camiaya uyumlu olup olmadığının irdelenmesi gerekiyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir