19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana Demirspor’da Başkanlığa Mehmet Gökoğlu seçildi…

Adana Demirspor’da Başkanlığa Mehmet Gökoğlu seçildi…

28 Milyon 462 bin 122 lira borcu bulunan Adana Demirspor yeni başkanını seçti.
Divan Başkanlığı’nı Av. Aziz Elbek’in yaptığı olağanüstü kongrede Adana Demirspor’un yeni başkanlık koltuğuna oturan isim eski başkanlardan olan ve halen Büyükşehir Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyesi olarak görev yapan Mehmet Gökoğlu oldu. Gökoğlu’nun listesinde şu isimler yer aldılar. ‘Şentürk Çalık, Azik Kaya, Ümit Onatça, Erdinç İpek, Şerif Güler, Aziz Can Eken, Mehmet Yalçın, Levent Duyuler, İmam Gazali Hıradağı, Casim Korkmaz, Murat Çardak, Kazım Bozan, İsmail Tanrıverdi, Mustafa Selek, Önder Kaypak ve İzzettin Turgut.

Mehmet Gökoğlu ile birlikte Nilay Ateşoğulları da başkanlık yarışında yer aldılar. Mehmet Gökoğlu 191 oy alırken, diğer aday olan Nilay Ateşoğlu ise 35 oy aldı. Bu arada kongrede konuşan eski baştan Sedat Sözlü, takımın toplam borcunun 29 milyon 68 bin lira olduğunu, alacaklarının ise 532 bin lira olduğunu, kalan borç miktarının bu oranlara göre ise 28 milyon 462 bin 122 lira olduğunu kamuoyuna açıkladı.

SÖZLÜ: BANA YAPTIKLARINI YENİ YÖNETİME YAPMAYIN

Kongrede ilk konuşmayı Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü yaptı. Sözlü, kulüpte 2 yıl başkanlık yaptığını belirterek tüm Demirsporlular’ı sabırlı olmaya davet etti. En zor süreçte bile kulüp yönetimine destek verilmesi gerektiğini kaydeden Sözlü, ‘önemli olan kaosların içerisinden çıkmaktır. Ben en zor günlerde sorumluluğu üzerime aldım. Bana yaptığınızı bundan sonra seçilecek olan kulüp başkanlarına yapmayın. Kişisel egolarınızı dışarıda bırakın ve gelen siyasi arenada kozlarınızı var ise paylaşın. Spora siyaset hislerinizi bulaştırmayın. Ben ağza alınmayacak küfürler yaşadım. Gelecek yönetimlere destek verelim. Nilay Hanım’ın önünü açan da benim. Selahattin Beyin dilekçesini kabul etmeme söz konusu değildir’ dedi.

SUSAR: GÖKOĞLU’NUN YANINDAYIM

Kulüp Başkan adaylarından olan Av. Müslüm Susar, Mehmet Gökoğlu’nun geçmişte kulüp başkanlığı yapan ve takımı şampiyon yapan bir yönetici olduğunu belirterek seçimlerde Gökoğlu’na destek vereceğini açıkladı. Şehrin yöneticilerinin ortak liste çıkardıklarını ve istikrarı sağlamak adına da buna saygı duymak gerektiğini belirten Müslüm Susar, ‘Tek ses olacağız. 23 yıldır özlenen hasrete kim son verecek ise ben onun yanındayım. Her zaman o kişinin yanında dururuz’ sözleriyle Mehmet Gökoğlu’nun yanında yer aldı.

GÖKOĞLU: ADS VAKFI KURACAĞIZ

Mehmet Gökoğlu ise söz sırası kendisine geldiğinde istikrar ve başarının sağlanmasını temellerini atacaklarını ifade etti. Gökoğlu, doğru transfer yaprak güçlü bir teknik ekiple transferleri gerçekleştirmek istediğini belirtip ‘Alt yapıyı güçlü kılacağız. Kalıcı gelirler elde etmek istiyoruz. Kulüp ayrı, Demirspor Vakfı ayrı olmak üzere de bir vakıf kurup kalıcı gelirleri bu vakıfta toplamak istiyoruz. Taraftarların kongre üyesi olması en büyük özlemimizdir’ dedi ve tüm Demirsporlular’ın desteğine ihtiyacının olduğunu söyledi.

ATEŞOĞULLARI: VALİ BEY HERKESE EŞİT MESAFEDE

Adana Demirspor’un tek kadın başkan adayı olan Nilay Ateşoğulları, kimsenin arkasında yürümediğini ve bir ışık yakabilmek adına başkanlık yürüyüşüne çıktığını belirterek konuşmasına başladı. Ateşoğulları, girişimci bir kadın olduğunu ve Konya’daki Alanyaspor maçından sonra başkan adayı olmaya karar verdiğini bir yıldır da hazırlık yaptığını söyledi. Nilay Ateşoğulları konuşmasını şöyle sürdürdü. ‘Vali Beyle görüştüm. Ortak aday çıkarma konusunda hiçbir adaya destek vermediğini ve herkese eşit mesafede olduğunu belirtti. Bunu da kongre salonunda açıklıyorum. Temel hedefim Adana Demirspor’u doğru yöntemlerle profesyonelce yönetmektir. Bunun için göreve talibim’

KARALAR: YARDIM ETMEYE DEVAM EDECEĞİM

Kongreye katılan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise ‘halkın başkanından halkın takımına selam olsun’ ifadelerinin ardından sözlerine devam ederek ‘Spor insanları birleştirir. Siyaset ise ayrıştırır. Bakın Adana Demirspor için farklı düşüncedeki ve siyaset kulvarındaki insanlar bir araya geldiler. 13 dalda spora, amatör spora hizmet veren Seyhan Belediyesi olarak hiçbir beklenti içinde olmadan her zaman takımlarımıza katkı koymaya hazırız’ dedi ve tüm adaylara cesaretlerinden dolayı da teşekkür etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir