19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana Barosu, Ceyhan’daki avukatlarla bir araya geldi…

Adana Barosu, Ceyhan’daki avukatlarla bir araya geldi…

Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz, Genel Sekreter Av. İlker Mengü, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Nevzat Elçi ve Av. İlker Güzel ile birlikte Ceyhan Adliyesi’ndeki Baro Odası’nda avukatlarla buluştu.
Sıcak bir ortamda geçen sohbette, mesleğe dair sorunlar ve Ceyhan Adliyesi içinde yaşanan ihtiyaçlar konuşuldu. Buluşmada, Ceyhan’da görev yapan avukatlar, Adana Barosundan beklentilerini aktardı. Ceyhan Baro Temsilcisi Av. Öznur Özbek, Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, “Başkanımızın, Yönetim Kurulumuzun ve Baromuzun desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Bizlerden desteklerini hiç esirgemiyorlar. Bizlerin sorunlarına çözüm üretmek için Ceyhan’da olmalarından çok mutluyuz.” dedi.
MESLEKTAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ
Ceyhan’da mesleki faaliyetlerini yerine getiren avukatların sorunlarını dinleyen Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz da göreve geldikten sonra yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Av. Semih Gökayaz, şunları söyledi: “Göreve gelir gelmez, Avukatlık Mesleğini Araştırma ve Geliştirme (AR-GE) Merkezi’ni kurduk. Bu merkezde yapacağımız çalışmalarla, avukatlık mesleğinin faaliyet alanlarını ve yetkilerini geliştirmeye yönelik yasa teklifleri için çalışacağız. Mesleğe yeni başlayan meslektaşlarımıza destek sağlamak için Uyum Bürosu projesini hayata geçirdik. Meslektaşlarımızın, esnaflarımızın kullandığı kredi faiz oranı üzerinden kredi kullanabilmeleri için yollar arıyoruz. WhatsApp iletişim hattını kurarak meslektaşlarımızın baromuza ulaşmalarında kolaylık sağladık. 2-3 Ekim tarihleri arasında CMK eğitimimiz olacak. Ekim ayı içinde ayrıca iş hukukuyla ilgili bir konferans düzenleyeceğiz. Diğer yandan, bu hafta sonunda Baromuzun tüm birimleri Yeni Adana Adliyesi’ne taşınıyor.”
Başkan Av. Semih Gökayaz, konuşmasında yönetim olarak, tüm avukatlarla mümkün olduğunca yüz yüze bir araya geldiklerini de belirtti. Av. Gökayaz, “Meslektaşlarımıza, Baromuzun kendilerinin yanında olduğunu tüm çalışmalarımızla birlikte çalışıyoruz. Ceyhan’da da, bizi çok sıcak ağırlayan meslektaşlarımızla buluştuk. Meslektaşlarımızla bir araya gelmek bizler çok mutlu etti.” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir