23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / AÇIK KAPIYI GÖRÜNCE EVİ SOYDULAR…

AÇIK KAPIYI GÖRÜNCE EVİ SOYDULAR…

Adana’da sıcak nedeniyle açık bırakılan balkon kapısından giren 20 yaşındaki Ümit Çetin ile kuzeni 17 yaşındaki G.Ç., 600 lira ile bin 500 lira değerinde cep telefonu çaldığı iddiasıyla tutuklandı.

Olay, merkez Çukurova İlçesi’nde meydana geldi. Güzelyalı Mahallesi’nde devriye gezen Hırsızlık Bürosu ekipleri, ara sokaklarda yürüyen Ümit Çetin ile amcasının oğlu G. Ç.’den şüphelendi. Polisin kontrol etmek istediği zanlılar, ‘dur’ uyarısı üzerine ara sokaklara girerek kaçmaya başladı. Kısa süre sonra Ümit Çetin bir otomobilin altında gizlenmeye çalışırken, G. Ç., ise apartmanın bahçesinde yakalandı.

Merkez Yüreğir İlçesi’nde oturan zanlılardan Ümit Çetin, “Hava sıcaktı. Serinlemek için yürüyüşe çıkmıştık. Geze geze buraya kadar geldik. Sabıkamız olduğu için de polisin bizi hırsızlık yapmaya çıktığımızı düşünebilir diye kaçtık. Yoksa bizim kötü bir niyetimiz yoktu” diye konuştu. Hırsızlık yapmadıklarını ileri süren zanlıların üzerinden 600 lira ile bin 500 lira değerinde cep telefonu çıktı. Çevrede araştırma yapan polis, zanlıların 81206 sokakta bulunan bir apartmanın su borusundan tırmanarak 2’nci kata çıktıkları ve açık bırakılan balkon kapısından girdikleri evden hırsızlık yaptıkları belirlendi. Şüpheliler ifadelerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir