23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Etiket Arşivi

Etiket Arşivi

Adana’da tavuk çiftliğinde çıkan yangın söndürüldü…

Adana’nın merkez Çukurova ilçesinde tavuk çiftliğinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.Kaşoba Mahallesi’ndeki çiftlikte, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Çalışanların ihbarı üzerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler söndürüldü. Hasar oluşan çiftlikteki çok sayıda tavuk telef oldu.

Haberi Oku

Adana’da kereste imalathanesinde çıkan yangın söndürüldü

Adana’da kereste imalathanesinde çıkan yangın hasara yol açtı. Yüreğir ilçesinde bulunan Mobilyacılar Sitesi’ndeki bir kereste imalathanesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Dumanı gören bir bekçinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangın, hasara yol açtı. Bölgede soğutma çalışması sürüyor.

Haberi Oku

Mobilya imalathanesinde çıkan söndürüldü

Seyhan ilçesinde, bir mobilya imalathanesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Havuzlubahçe Mahallesi’ndeki bir mobilya imalathanesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Kısa sürede iş yeri saran alevlere çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Yangın, itfaiye ekipleri ve vatandaşların desteğiyçabasıyla söndürüldü. Polis ekipleri, …

Haberi Oku

Pamuk yüklü tırın dorsesinde çıkan yangın söndürüldü…

Seyhan ilçesinde seyir halindeki tırın dorsesinde çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Ahmet S’nin kullandığı 31 PU 592 plakalı tırın dorsesinde bulunan pamuk balyaları bilinmeyen nedenle alev aldı. Olay yerine gelen Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangını büyümeden söndürdü. Yangın sonucu bazı pamuk balyalarının tamamen yandığı gözlendi.

Haberi Oku