24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Etiket Arşivi

Etiket Arşivi

Bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı…

Çukurova ilçesi Adnan Menderes Bulvarı’ndaki bir lunaparkta, iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle bıçaklı kavga çıktı. Kavgada bıçakla yaralanan 3 kişi, ihbar üzerine olay yerine giden 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Haberi Oku

Bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı…

Adana’da çıkan bıçaklı kavgada biri ağır 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, E.Y. (16), M.Y.Y. (17) ile A.S.Y. arasında merkez Seyhan ilçesi İsmetpaşa Mahallesi’nde kavga çıktı. A.S.Y. yanındaki bıçakla M.Y.Y’yi ve arkadaşı E.T’yi (16) bıçakla yaraladı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekibi, ağır yaralanan M.Y.Y. ile …

Haberi Oku

Bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı…

Seyhan ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı.Pınar Mahallesi’nde E.A. ile Ö.D. arasında henüz belirlenemeyen nedenle kavga çıktı. Silah ve bıçağın kullanıldığı kavgaya tarafların yakınlarının katılması sonucu E.A. sırtından maket bıçağıyla yaralandı.Ö.D, polis ekiplerince gözaltına alındı.Olay yerinde yapılan incelemede tabanca, tabancaya ait boş kovan ve maket bıçağı ele geçirildi.

Haberi Oku