25 Nisan 2024 , Perşembe

Bursa’da üzerinde yüklü parayla evden çıkıp, bir hafta sonra Adana’da işkence yapıldıktan sokakta yarı baygın halde bulunan 65 yaşındaki Kemal Ülgen, tedavi gördüğü hastanede öldü. Ülgen’i oğlunun 700 bin liralık borcu nedeniyle işkence ederek ölümüne neden olduğu öne sürülen 7 kişi şafak vakti düzenlenen operasyonla yakalandı.

Şanlıurfalı Kemal Ülgen, Devlet Su İşleri’nden emekli olduktan sonra Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yaşamaya başladı. İnşaat taşeronluğu yapan ve Şanlıurfa’da çok sayıda gayrimenkulü olduğu öne sürülen Ülgen, geçen 15 Eylül’de evinden çıktıktan sonra, ortadan kayboldu. Ülgen’in eve dönmemesi üzerine yakınları, Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne kayıp başvurusunda bulundu. Adana’daki oğlu Mehmet Ülger’in 700 bin lira borçlu olduğu kişiler tarafından tehdit edildiği öne sürülen Ülgen’i bulmak için polis harekete geçti.

Adana ile Bursa Emniyet Müdürlüğü Yağma Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı kapsamlı araştırma sonucu Kemal Ülgen, 21 Eylül sabahı Barbaros Mahallesi’nde sokakta baygın halde bulundu. Vücudunda işkence ve darp izleri olan Ülgen, Adana Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Servisi’nde tedavi altına alındı. Yaklaşık 1 haftadan bu yana hastanede tedavi gören Ülgen doktorların tüm çabasına rağmen dün kurtarılamadı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir