25 Nisan 2024 , Perşembe

Bir kadın sürücü, elektrikli motosiklet kullanan başka bir kadın sürücüye çarptıktan sonra yardıma koşup gözyaşlarına boğuldu. Sürücü, kadının bir anda karşısına çıktığını söylerken, yaralı annesine bakmaya gelen 18 yaşındaki genç elektrikli bisikletteki hasarı görünce sinirlerine hakim olamadı.
Edinilen bilgiye göre, kaza Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Mahallesi’nde meydana geldi. Songül Dalmızrak (23) yönetimindeki 01 DLP 67 plakalı cip, Mücahitler Caddesi’nden ilerlerken caddeden karşıya geçmek isteyen Songül Yiğit’in (39) kullandığı elektrikli bisiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle Yiğit yola savruldu.Bisikletliyle çarpan genç kadın, gözyaşları içinde yaralının yardımına koştu.KOŞARAK YANINA GİTTİ Dalmızrak aracını durdurup yaralanan kadının yanına koşup yardım etti. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Bir süre sonra ise yaralı kadın olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yaralı kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.Bisikletliyle çarpan genç kadın, gözyaşları içinde yaralının yardımına koştu BİRDEN YOLA ÇIKTIĞINI SÖYLEDİ Songül Dalmızrak, cipini ara sokağa çekip tekrar olay yerine gelirken, kazanın şokunu bir türlü atlatamadı. Olay yerine gelen yakınlarına sarılıp gözyaşlarına boğulan genç kadın Mücahitler Caddesi’nde uygun bir hızla ilerlerken yol kenarında bekleyen elektrikli bisikleti kullanan kadının birden yola çıktığını, bu nedenle çarptığını söyledi. Genç kadını arkadaşları ve akrabaları teskin etmeye çalıştı. ANNESİNİN ARACINI GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU Bu arada annesine araba çarptığını öğrenip olay yerine gelen Ali İlhami Yiğit (18) elektrikli bisikleti hasarlı görünce gözyaşlarına boğuldu. Annesinin durumunun ağır olduğunu düşünen Yiğit’i babası ve çevredeki esnaf sakinleştirmeye çalıştı. Ancak Yiğit bisikletin başında bir süre ağladı. Polis kazayla ilgili inceleme başlatırken, görgü şahitlerinin ve kadın sürücünün ifadesini aldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

‘Adana, Tarihi Güzelliğe Sahip’

Vali Yavuz Selim Köşger, Valiliğimiz Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile Vakıflar Bölge Müdürlüğü …

İnşaat Sektörü Yemekte Buluştu…

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uhdesindeki koruyucu aileler ve çocuklarına yönelik gerçekleştirilen iftar …

Prototol İmzalandı…

Karataş ilçesine bağlı Hakkıbey Mahallesi, 386 ada, 2 parsel numaralı, 600,00 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir