23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / 50 kilogram esrarın ele geçtiği tırın sürücüsü tutuklandı…

50 kilogram esrarın ele geçtiği tırın sürücüsü tutuklandı…

Adana’da tırda 50 kilogram esrar ele geçirildi, gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları çalışmayla tırla kente uyuşturucu getirileceğini belirledi.
Ekip, plakasını belirlediği tırı Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunda takibe aldı. Otoyoldan çıkan tır, bir süre sonra merkez Yüreğir ilçesindeki ara sokaklara yöneldi.Tır, bir sokakta durduğu sırada sürücü U.Y. (38) ve kendisiyle buluşmak için beklediği öne sürülen S.A. (26) gözaltına alındı.Araçta yapılan aramada çanta ve çuvallarda 50 kilogram esrar bulundu.Zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusu sonrası nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan sürücü U.Y. tutuklandı, S.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Öte yandan polisin paylaştığı görüntülerde narkotik ekiplerinin düzenledikleri operasyonu Bitlis’in Tatvan ilçesinde askeri helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan 11 askere ithaf etmesi yer alıyor.Polisler, dün de bir araçta basınçlı oto yıkama makinesine gizlenmiş 55 bin uyuşturucu hap ele geçirilmesiyle ilgili çalışmalarını şehit askerlere ithaf etmişti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir