23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / 5 Yaşındaki Suriyeli Çocuk Bıçaklanarak Öldürüldü…

5 Yaşındaki Suriyeli Çocuk Bıçaklanarak Öldürüldü…

Erdemli İlçesi’nde 25 bıçak darbesi alarak öldürülmüş olarak bulunan ve otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan 5 yaşındaki Muhammed Derviş’in cenazesi yakınlarına teslim edildi.
Suriye’deki iç savaştan kaçarak 3 yıl önce Kızkalesi’ne gelen Suriyeli ailenin en küçük çocuğu 5 yaşındaki Muhammed Derviş, dün akşam saatlerinde su almak için markete gittikten sonra evine dönmedi. Anne Ranya Derviş ve diğer yakınları çocuğun bulunması için çevrede arama yaptı. Aramadan sonuç alamayan aile Kızkalesi Polis Merkezi’ne kayıp başvurusu yaptı. Sabah erken saatlerde Kızkalesi sahil kesiminde bir iş yerinin çalışanı, duşakabini temizlemek istediği sırada, küçük çocuğun cesediyle karşılaştı.
Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri duşakabin ve çevresinde delil araması yaptı. Savcılık incelemesinde 5 yaşındaki Muhammed’in 25 bıçak darbesi aldığı öğrenildi. Otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılan Muhammed Derviş’in cenazesi saat 15: 50’de yakınları tarafından alınarak defnedilmek üzere Erdemli’ye götürüldü. Suriyeli aileden kimse gazetecilere açıklamada bulunmazken polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir