19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / 5 ARAÇLI ZİNCİRLEME KAZADA 2 YARALI…

5 ARAÇLI ZİNCİRLEME KAZADA 2 YARALI…

Özel halk otobüsü, 2 minibüs ve 2 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, saat 07.30 sıralarında Seyhan ilçesi Namık Kemal Mahallesi Mücahitler Caddesi’nde meydana geldi. Ramazan Özelçi yönetimindeki 01 M 0890 plakalı yolcu minibüsüne, yolcu almak için yolun sağına yanaştığı sırada Hakan A. idaresindeki 01 J 0213 plakalı özel halk otobüsü hızla arkadan çarptı. Otobüsün önüne alıp, yaklaşık 20 metre sürüklediği minibüs, yol kenarında park halindeki bir minibüs ile 2 otomobile daha çarptı. 5 araçlı zincirleme kazada, minibüs sürücüsü Ramazan Özelçi ve minibüsteki yolcu Ayşenur Ceylan yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine sevk edilen ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Kaza anı, cadde üzerindeki bir güvenlik kamerasına da yansıdı. Otobüs şoförünü gözaltına alan polis, soruşturmaya devam ediyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir