25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / 4 Milyon 795 bin euroluk soygunun planlayıcısı yakalandı…

4 Milyon 795 bin euroluk soygunun planlayıcısı yakalandı…

Lojistik ve güvenlik hizmeti veren firmanın 4 milyon 795 bin euroluk soygunun planlayıcısı Atilla Can Ö. yakalandı. Firmanın güvenlik sorumlusu Burak E. ve olaya karışan diğer şüpheliler aranıyor.
Olay, 25 Haziran’da Yüreğir ilçesi Karataş Caddesi’ndeki, kurumsal banka ve iş insanlarının dolar ve euro’larının transferini yapan lojistik ve güvenlik hizmeti veren firmada meydana geldi. İddiaya göre, şirketin güvenlik müdürü Burak E., ekibiyle 9 milyon euro’nun transferini yapmak için harekete geçti. 9 çuvaldan, içinde 4 milyon 795 bin euro ( yaklaşık 31,5 milyon) lira bulunan 2’sini zırhlı araca yükleyen Burak E., diğer personele, “Bu paralarda eksik var gibi. Siz gidin diğer çuvalları getirin, ben bunları kontrol edeyim” dedi. Yukarı çıkan görevliler, bir süre sonra indiklerinde Burak E.’yi göremedi. Bir süre bekleyen personel, paraların çalındığını anlayınca polisi aradı. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, güvenlik kameralarını inceledi. Polis, Burak E.’nin lüks otomobille kaçtığını saptadı. Plakası alınan otomobil, terk edilmiş halde bulundu. Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından kurulan özel ekip, Tuncay B. (24), Mehmet G. (38), Ahmet K. (42) ve Abdulsamet B.’yi yakalandı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Mehmet G. ve Ahmet K. tutuklandı. diğer iki şüpheli adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Soygunun planlayıcısı Atilla Can Ö. ise Seyhan ilçesi Yeşilyuva Mahallesi’nde gizlendiği evde yakalandı. Atilla Can Ö.’nün çevresine ‘Artık çok zengin olduk. Çok paramız var’ dediği ortaya çıktı.
Polis firari Burak E. Mehmet Emin G. ve Hasan B. yakalamaya çalışıyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir