29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / 3 Takla Atan Minibüste Baba ve Oğlun Burnu Bile Kanamadı…

3 Takla Atan Minibüste Baba ve Oğlun Burnu Bile Kanamadı…

Fidan dikmeye giden tarım işçilerini taşıyan minibüs, lastiğinin patlaması sonucu takla attı. 6 işçinin yaralandığı kazada şans eseri baba ile oğlun burnu bile kanamadı.
Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesi, Gökçeli Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Hüseyin Azgın oğlu Ahmet Azgın ile Yüreğir ilçesine bağlı Bebeli Mahallesi’ndeki bahçesine narenciye fidanı dikmek için işçi buldu. Bu sabah saatlerinde de baba ve oğul işçileri alarak Süleyman Kara’nın kullandığı 44 NA 880 plakalı minibüs ile yola çıktı. Karataş Bulvarı’nda Gökçeli Mahalle’sine gelindiği sırada minibüsün arka sağ lastiği patladı. Patlamanın etkisiyle 100 metre sürüklenen minibüs 3 takla atarak yan yattı. Kazada minibüste bulunan 15 kişiden 6’sı yaralandı.
Baba ile oğlu yaralıların yardımına koştu
3 takla atan minibüsten şans eseri burnu bile kanamadan kurtulan Hüseyin Azgın oğlu Ahmet Azgın kazayı polise ve 112’ye bildirdi.
Baba ve oğul ekipler gelinceye kadar minibüsün içerisinde sıkışan yaralıları dışarı çıkartıp onlara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kazadan yara almadan kurtulan işçiler ise olay yerine gelen başka bir araçla evlerine gönderildi.
“Şans eseri hayattayız”
Ahmet Azgın, babasıyla birlikte minibüsün çekici tarafından çekilmesini beklediklerini belirterek, “Fidan dikmeye gidiyorduk. Birden minibüsün lastiği patladı. 100 metre minibüs sürüklendi. Daha sonra minibüs 3 takla attı. Minibüste bulunan 6 kişi yaralandı. Babam ve ben şans eseri kurtulduk. Bu minibüsten nasıl yara almadan kurtulduğumuza inanamadık” dedi.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir