25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / 2 kapkaç zanlısı tutuklandı…

2 kapkaç zanlısı tutuklandı…

2 kişinin çantasını ve cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çaldığı öne sürülen ve yaklaşık 100 güvenlik kamerasının incelenmesiyle kimlikleri tespit edilip yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.Merkez Seyhan ilçesi Mirzaçelebi Mahallesi’nde Hüseyin K, sokakta eşi ve çocuklarıyla yürüdüğü sırada arkasından yaklaşan motosikletli 2 kişi, içinde cep telefonu ve kimliğinin bulunduğu çantasını elinden alıp kaçtı.
Yaklaşık bir saat sonra da Güney Kuşak Bulvarı’nda kaldırımda bekleyen Yusuf K’nin elindeki cep telefonu motosikletli 2 zanlı tarafından çalındı.İhbarlar üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.Her 2 adresteki yaklaşık 100 güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, olayların aynı 2 zanlı tarafından gerçekleştirildiğini belirledi.Ekipler, adresleri ve kimliklerini tespit ettiği Salih T. ve Yusuf Ç’yi operasyonla yakaladı.Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.Kapkaç kameradaMirzaçelebi Mahallesi’ndeki kapkaç, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.Görüntülerde, sokakta eşi ve çocuklarıyla yürüyen Hüseyin K’ye yaklaşan motosikletli 2 zanlının mağdurun çantasını çalıp kaçması yer alıyor. Kayıtlarda ayrıca Hüseyin K’nin de kaçan zanlıları yakalamak için arkalarından bir süre koştuğu görülüyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir