24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / 19 MAYIS KUTLAMASI….

19 MAYIS KUTLAMASI….

Ceyhan’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak, kutlamaların yapılacağı Büyük Atatürk Parkı’na kortej yürüyüşü yapıldı. Yürüyüşe ilçe protokolü ile çeşitli liselerden yüzlerce öğrenci spor kıyafetleriyle katıldı.
Büyük Atatürk Parkı’ndaki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
Şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler eserlerini okunmasının ardından halk oyunları, tekvando ve judo gösterileri izleyicilerden büyük ilgi gördü. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını adına yakışır bir şekilde kutlandığını belirten Kaymakam Mustafa Ünlüsoy, “19 Mayıs’ı alışıla gelmiş kutlamaların dışında çeşitli etkinliklerle kutladık. Yarışmalara katılan öğrencilerin gösterdikleri centilmenliklerden dolayı teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan bütün gençlerin bayramını kutluyorum” dedi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamalarına Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Garnizon Komutanı Murat Kütükçü, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız, askerlik Şube Başkanı Ayhan Evli, Büyükşehir Belediyesi 1. Bölge Koordinatörü Habip Kılıç, Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, Ceyhan Ziraat Odası Başkanı Muhammet Bulut, İlçe Spor Müdürü Habip Yılmazel, İlçe Milli eğitim Müdürü Memduh Topuz, İlçe sağlık Müdürü Dr. Abdusselam Çoban’ın yanı sıra çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir