25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / 17 yıl 10 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı…

17 yıl 10 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı…

kasten adam öldürme suçundan 17 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Ezdinşah Açıkça, polisin operasyonuyla yakalandı.
Seyhan ilçesi Denizli Mahallesi’nde fırın işleten Efendi Aras (42) ile kendisi gibi fırıncılık yapan Ezdinşah (36), Cezair (45), Orhan (39) ve Fatih Açıkça (25) kardeşler arasında, ​30 Eylül 2010’da Yeşilyurt Mahallesi’nde alacak verecek meselesi nedeniyle kavga çıktı. Kavgada kullanılan silahlardan çıkan kurşunlardan biri, kucağında 2 yaşındaki kızı Fidan ile yoldan geçen Güler Akyar’ın (32) başına isabet ederek ölümüne neden oldu.
Olay sonrası gözaltına alınan şüphelilerden Ezdinşah, Orhan ve Cezair Açıkça kardeşler ile Efendi Aras tutuklandı. Sanıklardan Ezdinşah Açıkça, bir süre sonra cezaevinde yattığı tutukluluk süresi gözönünde bulundurularak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ezdinşah Açıkça, yargılandığı davada 17 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Bu ceza da Yargıtay tarafından onanınca hakkında yakalama kararı çıktı.
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri Ezdinşah Açıkça’yı Yeşilyurt Mahallesi’ndeki bir evde yakalayarak gözaltına aldı. Açıkça, işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir