20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / 1500 Kişiye Yemek Verdi…

1500 Kişiye Yemek Verdi…

Yumurtalık’a bağlı Sugözü köyünde muhtarlığı kazanan Kemal Özbenli, köylülere teşekkür için 10 koyun kesip, 1500 kişiye yemek verdi. Karşısındaki iki rakibine karşı 700 seçmenin 442 oyunu alarak seçilen ve aynı zamanda Sugözü Çevre Koruma Derneği Başkanı olan Özbenli, köylülere seçim süresince ne söz verdiysem tümünü yerine getireceğim dedi.

İlk olarak köye 50 masa, 500 sandalye alarak işe başlayan Özbenli, Düğün, Nişan, Cenaze için sandalye ile işe başladıklarını ve gerisinin geleceğini vurgulayan Özbenli “Yemeğimize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra kolları sıvayıp köyün gelişmesi için çalışacağım. Yanı başımızdaki Termik Santralden faydalanamıyoruz. Santral yetkilileriyle görüşüp köylü gençlerimizin işe girmesi için çalışacağım. Bu verdiğimiz yemekte son olmayacak. Bundan sonra Nisan ayının ilk haftasında yine yemek verip, Festival havasına çevireceğim” dedi.

Törene Mhp’den yeni seçilen Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, Belediye Meclis üyeleri ve çevre köylerden gelenlerde katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir