19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / 13 Kare Sanat Günleri 15 Aralık’ta başlıyor…

13 Kare Sanat Günleri 15 Aralık’ta başlıyor…

13 Kare Sanat Günleri; her yıl olduğu gibi bu yıl da fotoğraftan resme, modern danstan konserlere sanatın çeşitli dallarını Adanalılarla buluşturacak.
13 Kare Sanat Günleri’nde bu yıl yine; dans, resim, fotoğraf ve konserlerin yanı sıra, her yıl olduğu gibi Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği (AFAD) tarafından düzenlenen Altın Kamera Fotoğraf Yarışması sergisi ve ödül töreni de bir kez daha sanatseverlerle buluşacak. Etkinlikler kapsamında müziğin iki dev ismi de bir araya geliyor. Ney ustası Burcu Karadağ ve kanun sanatçısı ve sesiyle son yıllarda bir ekol olan Birsen Tezer sevenleriyle buluşuyor.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bu yıl, 17’ncisi düzenlenecek olan, 13 Kare Sanat Günleri’nin Adana’da var olan sanat kültürünün gelişimine katkı koyacağına inandığını belirterek, “1995 yılında fotoğraf çekimi için Pozantı yakınlarında hayatını kaybeden sanatçı dostlarımıza Allah’tan bir kez daha rahmet diliyorum. Onların anılarını yaşatmanın, sanatçı dostları kadar bizim de görevimiz olduğunu düşünüyorum. Bu bereketli topraklarda sanat adına, kültür adına yapılan tüm etkinliklerin destekçisiyiz ve destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir