26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / 13. Adana İnşaat Fuarı Açıldı…

13. Adana İnşaat Fuarı Açıldı…

Bu yıl 13’ncüsü düzenlenen inşaat fuarı, ziyaretçilerine kapılarını açtı. İnşaat sektörünün temsilcileri ile birlikte açılan fuarın açılış törenine, TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, belediye başkanları, çok sayıda kurum ve kuruluşun temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki inşaat fuarının açılışında yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz yıl yaklaşık 42 bin profesyonel ziyaretçiyi ağırladığımız Adana İnşaat Fuarımız bu yıl da Çukurova’nın önemli inşaat firmalarının yanı sıra Türkiye’nin dört bir tarafında katılımcılarıyla kapılarını bir kez daha açıyor. Geçen yıl kendi katılımcılarıyla ziyaretçi rekoru kıran inşaat fuarımızın bu yıl da aynı başarıyı sürdüreceğine ve çıtayı daha yükseklere taşıyacağına yürekten inanıyorum” dedi.

TÜYAP Adana İnşaat Fuarı ile sektöre canlılık getirmeyi amaçladıklarını söyleyen TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz inşaat fuarımıza sadece yurt içinden değil yurt dışından da bir çok misafirimize ev sahipliği yapacağız. Irak, Azerbaycan, Gürcistan, Tataristan, KKTC’den alım heyetlerimiz fuar kapsamında stantlarımızı ziyaret etmek suretiyle önemli iş bağlantılarına da imza atmalarına da ev sahipliği yapmayı umuyoruz” dedi.

ETKİNLİKLER GÜN BOYUNCA ETKİNLİKLER SÜRECEK

Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, bazı oda ve derneklerin iş birliğinde düzenlenen fuar, 13-17 şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak. Fuarda 4 gün boyunca belediye başkanlarının da katılımıyla çeşitli etkinlikler de düzenlenecek.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir