29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / 11,5 Ton Sahte İçki Yakalandı…

11,5 Ton Sahte İçki Yakalandı…

Polisin yaptığı operasyonda 11.5 ton sahte içki ele geçirildi. Görme kaybına da neden olan sahte içkiyle ilgili olarak 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliğine bağlı ekipler, olay merkez Seyhan ilçesi Kayışlı Mahallesinde bir adreste sahte içki imalathanesi olduğu ihbarını aldı. Ekipler bildirilen adrese operasyon yaptı. Sahte içki imalathanesinde 200 litrelik 1 bidon ile 5 litrelik 125 bidon içinde toplamda 825 litre civarında satışa hazır vaziyette sahte boğma diye tabir edilen içki ele geçirildi. Söz konusu yerde yapılan incelemede imalathanenin arka kısmında arıtma-damıtma ve şişeleme yerinin olduğu belirlendi. Bu kısımda yapılan incelemede ise 51 bidon içerisinde ortalama 10 bin 225 litre sahte boğma rakı imalatında kullanılan mayalanmaya bırakılmış üzüm fermentesi olmak üzere toplam 11.5 ton sahte içki ele geçirildi.

Polis imalathanenin dam kısmında ise adrese misafir olarak geldiğini ileri süren M.İ., Ş.T., A.A. yakalandı.

Yapılan araştırmada imalathanenin Ç.B. isimli şahsa ait olduğu belirlenirken, 4 şahıs da gözaltına alındı. Polis ele geçirilen 11.5 ton sahte içkiyi dökerek yok etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir