29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Türkiye / 10 BİN LİRA ÇALANLAR, HEMEN YAKALANDI…

10 BİN LİRA ÇALANLAR, HEMEN YAKALANDI…

Dün saat 14.00 sıralarında Kozan, Irmak Caddesi’ndeki özel bir bankadan 30 bin TL çeken Yalçın Yüce Yardım, yürürken 2 kişi tarafından takip edildiğini fark edince bir GSM operatörü bayisine girdi. Bu sırada işyerine giren 29 yaşındaki Fatih Tunç, Yalçın Yüce Yardım’ın dikkatini dağıtmaya çalışırken arkasından gelen 30 yaşındaki Abdulhalim Tunç, cebindeki 10 bin TL’yi alıp hızla kaçtı.
İşyerinin güvenlik kameraları tarafından da kaydedilen olayda parasının çalındığını anlayan Yüce, arkasında duran Fatih Tunç’u da olayın içinde olduğunu anlayıp yakalayarak dışarı çıkmasını engelledi. İhbar üzerine polisin olay yerine gelmesiyle yaşanan karışıklıktan faydalanan Fatih Tunç da kaçtı. Olay yerine gelen polislere yaşadıklarını anlatan Yardım, bankadan çıktıktan sonra 2 kişinin kendisini takip ettiğini görünce şüphelenip bir işyerine girdiğini belirterek, “Telefonuma TL yüklettiğim sırada arkamda duran bir kişinin cebimdeki bir deste parayı alarak dışarı çıktığını fark ettim. Diğer şüpheliyi ise tutarak dışarı çıkmasını engelledim. Polisler geldiğinde karışıklıktan istifade eden ikinci şahsında kaçtığını fark ettik” diye konuştu.
Hemen güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis, yankesicilerin 33 BBT 28 plakalı otomobille kaçtığını belirledi. Polis, olaydan yarım saat sonra Muhsin Tunç yönetimindeki otomobili Kadirli Caddesi’nde durdurup şüphelileri yakaladı. Üzerlerinden 2 bin 700 TL para çıkan 3 kişi gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Burada yapılan kimlik kontrollerinde şüphelilerden Abdulhalim Tunç’un 43 ayrı dosyadan arama kaydı ile 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu ortaya çıktı. 3 kişi, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir