24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / 10 Ay Önce Selasını Okutan Temizlik İşçisi Öldü…

10 Ay Önce Selasını Okutan Temizlik İşçisi Öldü…

On ay önce selasını okutan Mustafa Tekdemir (55), siroz nedeniyle hayatını kaybetti. Aynı camiden ikinci kez selası okunan Akdemir, toprağa verildi.

Feke Devlet Hastanesi’nde temizlik işlerinde çalışan Mustafa Tekdemir, 2 Şubat günü Merkez Camii’ne gtiti. Cami imamına, Mustafa Tekdemir’in öldüğünü, selasının okunması gerektiğini söyledi. Hatta üzerinde selası okunacak kişinin adı olarak Mustafa Tekdemir yazan kağıdı da verdi. Tekdemir’i tanımayan imam da sela okudu.

Selayı duyunca evine giden yakınları karşılarında Mustafa Tekdemir’i gördü. Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Tekdemir, Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne yatırıldı. Burada bir süre tedavi edilen Mustafa Tekdemir, geçtiğimiz günlerde rahatsızlandı. Hastaneye götürülen ve siroz hastası olan Tekdemir, 5 Aralık günü hayatını kaybetti. Tekdemir için Merkez Camii’nden tekrar sela okudu. Tekdemir, Feke Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir