19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / 1 Mayıs’ta buluşuyoruz…

1 Mayıs’ta buluşuyoruz…

Geçmiş yıllara kıyasla ülkemizde işsizlik, güvencesiz çalışma koşulları ve yoksulluk daha da arttı. Ülkemizdeki milyonlar gibi biz gazeteciler de ekonomik krizin bu olumsuz sonuçlarından etkileniyoruz. Haberini yaptığımız enflasyon artışı, bizlerin cebini de yakıyor. Biz gazeteciler, gerçeği açığa çıkarmak ve onu kamuoyu ile buluşturmak için kavga etmeliyiz, hayat pahalılığı ile değil. Bu sorunları yaşayan bir değil, binlerce kişiyiz. Bu nedenle bir yandan editoryal bağımsızlık mücadelesi verirken diğer yandan adil bir ücret ve çalışma düzeni için çabamızı sürdürüyoruz.

Bu yıl kentimizde ortak düzenlenecek olan 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü’nde siz meslektaşlarımızı yoksulluğa, işsizliğe, güvencesiz çalışma koşullarına, düşük ücret dayatmasına ve baskılara karşı taleplerimizle alanlarda olmaya davet ediyoruz. İstiyoruz ki 1 Mayıs’ta sadece haber takip etmeyelim. Aynı zamanda binlerce Adanalının buluşacağı meydanda, kendi taleplerimizle yer alalım.

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir