19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Yiğenoğlu’ların Mutlu Günü…

Yiğenoğlu’ların Mutlu Günü…

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin önceki başkanlarından, Yazar-Gazeteci Çetin Yiğenoğlu, oğlu Özgür Ç.Yiğenoğlu’nun mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı.
Cangert ve Yiğenoğlu ailesi çocuklarının bu mutlu gününde, konuklarla yakından ilgilenerek güzel bir misafirperverlik örneği sergilerken, günün yorgunluğunu piste çıkarak genç çifte eşlik ederek çıkardılar.
TSYD Lokali Komşu Restaurant’ta gerçekleşen düğün töreninde nikahı Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar kıydı. Nikah akdinin tamamlanmasının ardından evlilik cüzdanını CHP Adana Milletvekilleri İbrahim Özdiş ve Zülfikar İnönü Tümer ile CHP İl Başkanı Ayhan Barut birlikte takdim etti.

DAVUL-DANS-MÜZİK ŞOV
Bu günün en büyük sürprizi, damadın davul çalarak salona girmesi oldu. Düğüne katılan misafirlerin büyük beğeni gösterdiği bu sürpriz gecenin ilerleyen saatlerinde damadın dans ve müzik gösterileriyle devam etti. Gelin Melike Cangert de dans pistinde muhteşem bir performans sergilerken, Melike – Özgür Ç. Yiğenoğlu çiftinin arkadaşlarıyla birlikte yaptığı dans düeti geceye renk kattı.

Malik – Serap Cangert ile Çetin – Sibel Yiğenoğlu çifti dünür olmanın mutluluğunu yaşarken, salonu dolduran konuklarla genç çiftin mutluluğunu doyasıya yaşama imkanı buldular. Gelinin kardeşleri İlker ve Eda Cangert ile damadın kardeşleri Nesrin ve Ayhan dans pistini bir an olsun boş bırakmazken, genç çiftin etrafında adeta pervane olurken, büyük bir mutluluk yaşadılar.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir