29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Yeni Oyuncular Yetiştirecek Atölye Açıldı…

Yeni Oyuncular Yetiştirecek Atölye Açıldı…

Oyuncu Zeynep Kankonde ve Necmettin Selek tarafından kurulan “Mujinga Oyunculuk Atölyesi” çalışmalarına başladı. Adana’da çekilen Yeni Gelin dizisi nedeniyle kente geldiğini ve yerleşmeye karar verdiğini belirten Kankonde, “Bu okul ile Çukurova’da bir ekol oluşturacağımıza inanıyoruz” dedi.

Okulun tanıtımı amacıyla düzenlenen lansmanda kurucular Zeynep Kankonde ve Necmettin Selek’in yanı sıra sahne sanatlarında yetenek ve kariyerleri ile tanınan Halil İbrahim Kurum, Doğukaan Uğurlugülbüken ve Anıl Alp da okulda nasıl çalışmalar yapacaklarını anlattı.

Sınırlı sayıda bir çocuk iki de yetişkin grubu oluşacağı, okul ile ilgili geniş bilgiye ‘mujinga.com.tr’ adlı web sitesinden ulaşılabileceği belirildi,

Yeni Gelin dizisinde oynayan Halil İbrahim Kurum’a çocuklar büyük ilgi gösterirken 20’yi aşkın dizi ve filmde rol alan, Müjdat Gezen Sanat Merkezi dahil çeşitli kurumlarda öğretmenlik yapan Zeynep Kankonde de çağdaş ve pedagoji bilimini öne alarak bir eğitim uygulayacaklarını söyledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da Havai Fişek İmalathanesine Operasyon: 2 Kişi Yakalandı…

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri merkez Çukurova ilçesinde bir çiftlik evine kaçak havai fişek imalathanesi …

İnşaat Sektörü Yemekte Buluştu…

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uhdesindeki koruyucu aileler ve çocuklarına yönelik gerçekleştirilen iftar …

Halkın İradesi Seyhan Yüzyılı’nı Başlatacak…

Adana’da “Yeni 1 Seyhan” vizyonuyla, 27 vizyon projeyle yola çıkan Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir