23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Yatalak Hastalara Ücretsiz Ortopedik Yatak ve Karyola…

Yatalak Hastalara Ücretsiz Ortopedik Yatak ve Karyola…

Büyükşehir Belediyesi, yatalak hastaların evde tedavisini kolaylaştırmak amacıyla motorlu ortopedik hasta yatağı, havalı yatak ve karyola yardımlarını başlattı. Ücretsiz evde sağlık hizmetleri kapsamında ilk etapta 50 hastanın evine motorlu ortopedik hasta yatağı, havalı yatak ve karyolalar teslim edildi.

Hayata dokunan hizmetler

Sağlık ve Sosyal Hizmet Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan doktor, psikolog, hemşire, sağlık teknisyeni, yaşlı bakım personeli ve kuaförlerle Adana’nın dört bir yanında yaşlı, hasta ve engelli bireylerin kişisel bakımı, ağız sağlığı bakımı, saç ve sakal tıraşı ile tırnak bakımlarını gerçekleştiren Adana Büyükşehir Belediyesi, buna motorlu ortopedik hasta yatağı, havalı yatak ve karyola yardımını dahil etti. Yatalak hastaların evde tedavisini kolaylaştırmak amacıyla satın alınan 50 adet motorlu ortopedik hasta yatağı, havalı yatak ve karyola ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine monte edildi.

Yatak yaralarının oluşmasını önlüyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Fatih Karayandı, motorlu ortopedik hasta yatağı, havalı yatak ve karyolası teslim edilen vatandaşların evlerini ziyaret ederek Başkan Hüseyin Sözlü’nün selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir